El Pinyana es proclama campió de Lliga

Una acció del partit disputat ahir entre la Fuliola i el Pinyana.

Una acció del partit disputat ahir entre la Fuliola i el Pinyana.XAVIER SANTESMASSES

La Fuliola i el Pinyana van protagonitzar un partit disputat que es va acabar en empat, malgrat que els locals van tenir més ocasions de gol. L’equip local es va avançar al marcador amb dos gols en els primers vint minuts. El primer gol dels visitants i el tercer dels locals van fer que arribessin al descans 3-1. A la segona meitat, el Pinyana es va imposar i va marcar dos gols, qu+e van deixar el resultat final en empat 3-3. Després d’aquest partit, el Pinyana es va proclamar campió de Lliga, mentre que la Fuliola depenia d’aquest partit per assegurar-se l’ascens a Tercera Catalana, per la qual cosa haurà d’esperar a l’última jornada.