SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

Bartomeu posa un 9 a la temporada de Valverde

El president diu que Messi encara pot guanyar “una, dos o tres Champions”

Josep Maria Bartomeu, president del FC Barcelona, durant una de les compareixences.

Josep Maria Bartomeu, president del FC Barcelona, durant una de les compareixences.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, va dir ahir que malgrat la sequera blaugrana a la Lliga de Campions en els últims anys, “encara queda temps perquè Messi guanyi una, dos o tres Champions fins que es retiri”. “Sempre he dit que la Champions és un torneig en el qual la regularitat no és el més important. El Madrid ha fet bones Champions últimament. Hem de seguir treballant en aquest aspecte per arribar a les finals”, va dir en una entrevista RAC1. També va admetre haver-se reunit l’octubre passat amb el representant d’Antoine Griezmann, encara que va ressaltar la “bona relació amb l’Atlètic de Madrid”, i va qualificar d’“excel·lent” la primera temporada d’Ernesto Valverde.

“Griezmann? Veurem quins jugadors surten i qui ve, però ara encara no toca. Tenim una bona relació amb l’Atlètic de Madrid. A l’octubre ens vam veure amb el seu representant, però igual que hem parlat amb molts altres”, va afegir.

Va confirmar que el tècnic continuarà la temporada vinent i admet contactes amb Griezmann

El president va confirmar la continuïtat d’Ernesto Valverde, del qual va dir que “vol continuar” després de fer “una gran temporada”. “Li poso un excel·lent a la temporada, un nou. Si haguéssim fet un camí més llarg a la Champions hauríem obtingut matrícula.”

Pel que fa a l’eliminació davant de la Roma, va recordar que “la tornada va ser trista. Teníem l’ambició de les semifinals i final. L’important és que després ens hem recuperat. No es va fer res malament; la Roma va ser superior. Ens va passar per sobre”.

Del clàssic de diumenge va dir que “el passadís és un assumpte de respecte entre jugadors. Els hem deixat la iniciativa. Crec que els nostres futbolistes l’haurien fet, si el Madrid hagués guanyat la Lliga”.

Sobre la celebració al final del partit, quan el cos tècnic va fer el passadís als jugadors, va admetre que no ho sabia. “Sabíem que els jugadors volien fer alguna cosa. La celebració de la Lliga la farem a l’últim partit contra la Reial al Camp Nou.”

Andrés Iniesta jugarà les tres pròximes temporades al Wissel Kobe, equip del Japó vinculat a Hiroshi Mikitani, el propietari de Rakuten, patrocinador del FC Barcelona. L’acord està pràcticament ultimat, segons va confirmar ahir a la nit la SER. El capità del Barcelona cobraria uns 25 de milions euros nets per cada una de les temporades, pràcticament la mateixa quantitat que li oferia el Chongquin Dangdai Lifan de la Xina.

El contracte, que encara no està firmat, va començar a redactar-se durant la visita de responsables de Rakuten al clàssic de diumenge passat al Camp Nou. El Barça ha estat part activa de l’acord perquè té prevista la creació a Kobe d’una Masia del Barça que estaria promocionada per Iniesta. La firma japonesa, el mateix club en el qual va recalar Michael Laudrup per tancar la seua carrera esportiva, també es farà càrrec de part de la producció de vi dels Cellers Iniesta, amb seu a Fuentealbilla (Albacete).

tracking