SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

Entrada gratis pels aficionats del Lleida a Sabadell

El Lleida subvenciona la totalitat del preu de la localitat als abonats que s’hi desplacin i també als no-socis que hi vagin amb els autobusos del club || “Hem d’anar a guanyar”

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida pagarà la totalitat del preu de les entrades als aficionats que es desplacin diumenge a la Nova Creu Alta de Sabadell, siguin o no abonats, per facilitar que l’equip compti amb el màxim suport al decisiu partit en el qual es juga la classificació per al play-off d’ascens. “Si guanyem a Sabadell farem play-off”, va dir ahir convençut el president del Lleida, Albert Esteve, durant la presentació d’aquesta campanya, que té com a lema “Farem play-off. T’ho perdràs?”. Esteve va recordar que, malgrat la dificultat de l’objectiu, és possible aconseguir-lo perquè “tots tenim partits difícils” i va valorar que “té molt mèrit arribar una vegada més a l’última jornada amb opcions de play-off. Que hem deixat escapar oportunitats? Sí. Però els ha passat a tots. L’Hèrcules, si ens hagués guanyat, ara tindria opcions. Hem d’estar satisfets amb la situació en la qual estem. Molts clubs es voldrien canviar per nosaltres”, va afegir. El Lleida té reservat un espai amb capacitat per a 470 espectadors, que és ampliable. “El play-off passa perquè ens mobilitzem. Que hi vagi la gent perquè l’equip ho donarà tot. Ningú podrà dir que no s’ha fet tot el que era possible. Hem arribat fins aquí. Aprofitem-ho”, va afegir.

El preu de l’entrada a Sabadell és de 10 euros i el club subvencionarà al cent per cent la localitat als abonats, tant els que es desplacin pel seu compte com als que ho facin amb els autocars que noliejarà el club. En el cas dels no-abonats, el club es farà càrrec només del preu de les entrades dels que viatgin amb l’autobús. Els no-abonats que vagin pel seu compte pagaran 10 euros. “Farem els autocars que facin falta”, va explicar Esteve, que va recordar que, el dia del duel, els que comprin l’entrada al mateix estadi de Sabadell, no podran acollir-se a aquesta oferta i les entrades costaran 15 euros a Lateral i Gols i 30 a Tribuna.

Albert Esteve diu que noliejaran “els autobusos que facin falta” i els tiquets es despatxen avui i demà

Pel que fa als nens de fins a quatre anys l’entrada és gratuïta i els d’entre 5 i 11 que hi vagin amb l’autocar del club pagaran 5 euros.

Pel que fa al preu de l’autocar, que sí que han de pagar els seguidors, és de 10 euros per als membres de la Grada d’Animació, 12 per als abonats i 15 per als no-abonats. Els tiquets i entrades poden recollir-se tan sols avui i demà a partir de les 16.30 hores. “Ho fem perquè la gent es mobilitzi. I si guanyem, jugarem el play-off”, va insistir Albert Esteve.

Albert Esteve, president del Lleida, ahir amb el cartell que anuncia el partit a Sabadell.

Albert Esteve, president del Lleida, ahir amb el cartell que anuncia el partit a Sabadell.ÒSCAR MIRÓN

tracking