SEGRE

HOQUEI COMPETICIÓ

Mollerussa acull el cap de setmana els vuit millors femenins sub-12

Un moment de la presentació de l’esdeveniment, ahir a Mollerussa.

Un moment de la presentació de l’esdeveniment, ahir a Mollerussa.AJUNTAMENT MOLLERUSSA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El pavelló Onze de Setembre de Mollerussa serà l’escenari, aquest cap de setmana, del Campionat de Catalunya d’Hoquei Femení, a la categoria sub-12, que reunirà els vuit millors equips classificats durant la fase regular de la Lliga. La competició es va presentar ahir dimarts a l’ajuntament de Mollerussa, en un acte presidit per l’alcalde de la capital del Pla d’Urgell, Marc Solsona; a més del vicepresident del Club Hoquei Patins de Mollerussa, Víctor Gregori i el delegat a Lleida de la Federació Catalana de Patinatge, Toni Guiu.

Solsona va destacar la importància del “binomi Mollerussa-esport”, recordant que la capital del Pla d’Urgell acull al llarg de l’any nombroses competicions esportives en diferents disciplines, tant en l’àmbit català com en l’estatal, la qual cosa comporta “un benefici econòmic per a la ciutat”.

Guiu, per la seua banda, va destacar la “qualitat de les instal·lacions esportives de la ciutat”, així com la capacitat organitzativa del Club Hoquei Patins de Mollerussa. Gregori va afegir que el club es bolcarà a l’organització de l’esdeveniment. Els vuit clubs que hi competeixen són Voltregà, Vendrell, Mataró, Palau de Plegamans, Sant Feliu, Claret, Igualada i Torrelles. El campionat començarà aquest divendres i acabarà diumenge.

tracking