El Sevilla supera un Madrid al qual no va bastar la reacció final

Zidane va alinear un equip atapeït de suplents

Els jugadors del Sevilla celebren el segon gol, obra de Layún.

Els jugadors del Sevilla celebren el segon gol, obra de Layún.EFE

El Sevilla va passar per sobre del Madrid (3-2) i depèn de si mateix per aconseguir un lloc europeu la pròxima temporada després dels gols de Ben Yedder, Layún i Sergio Ramos, que va marcar en pròpia porta després de fallar un penal. No va ser el millor dia per al campió d’Europa, que té la ment a Kíev i no la mourà de la capital ucraïnesa fins al dia 26. L’objectiu serà evitar una lesió o qualsevol contratemps abans d’intentar l’assalt a la tercera Champions consecutiva.

El Sevilla va posar les ganes, l’ambició i els gols per recuperar la setena posició. El primer va arribar a l’equador del primer acte gràcies a una passada de 40 metres de Mercado, que va acabar en botes de Ben Yedder. L’heroi de Manchester va definir amb molta classe gràcies a l’interior de la cama esquerra.

Abans del descans, el Sevilla va sentenciar el Madrid. Aquesta vegada el protagonisme el va guanyar Nzonzi, que va entregar a Layún perquè marqués a pler. El 2-0 va matar les idees d’un Madrid que va continuar passant-ho malament. Yedder va perdonar el tercer.

Un penal del Mudo sobre Lucas Vázquez no el van aprofitar els blancs. Sergio Ramos va colpejar el travesser. Va arribar llavors l’èxtasi del Pizjuán, a 6 minuts del final. Una jugada individual de Mercado la va enganxar Ramos i va enganyar Casilla. Els 3 punts s’anaven a quedar a casa, però la reacció del Madrid no va arribar a temps. Primer va marcar Mayoral, que va veure porteria després d’una centrada d’Asensio, i després va ser torn de Ramos. Aquesta vegada el madridista no va fallar el penal, però era massa tard per canviar el resultat.