SEGRE

BÀSQUET LEB OR

Serna seguirà encapçalant el Força Lleida

El club aposta per la continuïtat del tècnic aragonès per una temporada || Tindrà un segon de la seua confiança

Jorge Serna continuarà al capdavant del primer equip de l’Actel.

Jorge Serna continuarà al capdavant del primer equip de l’Actel.LLEONARD DELSHAMS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Jorge Serna seguirà com a primer entrenador de l’Actel Força Lleida després que tècnic i club hagin arribat a un acord per prolongar la vinculació per una temporada més. El que en principi havia de ser una cosa provisional, fins i tot de dies, com va apuntar el mateix Serna després d’assumir les regnes del primer equip, després de la destitució de Borja Comenge, s’ha convertit finalment en permanent.

El tècnic aragonès, clau en la consecució de la permanència que va obtenir l’Actel a l’última jornada de la fase regular, gràcies a la increïble victòria a la pista del Manresa, era la principal opció que estudiava la junta directiva per assumir el càrrec de primer entrenador. L’únic problema era poder compaginar, com ha fet aquesta temporada, la dedicació en el dia a dia del club amb la de professor a l’Inefc de Lleida, tasca que no abandonarà. Per això es fitxarà un segon entrenador de la confiança de Serna, que tindrà plena dedicació en el primer equip.

El president Jordi Mauri dóna per feta la seua continuïtat, que “només depèn d’ell”, assegura

Així mateix, el tècnic aragonès també ha demanat la figura d’un director esportiu, que assumeixi responsabilitats tant del primer equip com de la base, i que treballi també en la recerca de jugadors.

Aquests acords es ratificaran a la reunió de junta de dilluns que ve, abans de l’anunci oficial. A partir de’aleshores es començarà a confeccionar la plantilla 2018-2019, en la qual únicament es mantenen dos jugadors, Miki Feliu i Kregor Hermet, que tenen un any més de contracte.

Les úniques baixes segures són les de Mike Karena i Julen Olaizola, mentre que s’haurà de resoldre el futur dels del planter Juampi Sutina i Marc Rubín de Celis. És més que probable la continuïtat de Mbaye, mentre que el futur de Jarred Ogungbemi, Tim Derksen i Brano Djukanovic, pel qual el club ha mostrat interès, es troba en l’aire.

El CB Pardinyes confia a recuperar la vinculació amb l’Actel

Després de quedar fora de la fase d’ascens a la LEB Plata, l’Ilerdauto Pardinyes ja pensa en el futur, que passa per lligar la continuïtat de Gerard Encuentra com a entrenador i recuperar la vinculació amb l’Actel Força Lleida. El president, Jordi Mauri, dóna per feta la renovació del tècnic. “Gerard serà al Pardinyes fins que ell vulgui. La renovació és cosa seua, perquè jo ho tinc clar. Ell sap que té un contracte en blanc”, va apuntar Mauri, que considera important recuperar la col·laboració amb l’Actel, que aquesta temporada ha tingut com a club vinculat l’Alpicat, que aquest diumenge arranca la fase d’ascens a la Lliga EBA. “Seria important i també una cosa lògica, sempre que ens mantinguem com l’únic club de Lleida a la categoria. Ens hem de replantejar aquesta vinculació, si no haurem de començar a fitxar jugadors perquè el nivell dels rivals és molt alt”, va apuntar.

tracking