SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

Cimera a l'Atlètic perquè Griezmann no se'n vagi al Barça

Té penalització si incompleix l’acord amb el club blaugrana

Antoine Griezmann.

Antoine Griezmann.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Advocats que representen el futbolista francès Antoine Griezmann es van reunir ahir amb directius de l’Atlètic de Madrid amb el nom del jugador a boca de tots pel seu possible fitxatge pel FC Barcelona. Griezmann encara no ha decidit si marxa al Barça o si es queda a l’Atlètic, amb el qual té contracte diverses temporades més i una clàusula de rescissió de 200 milions que l’1 de juliol passarà a ser de 100, quantitat que és la que vol abonar el club blaugrana.

El francès tenia decidit marxar al Barcelona, però en les últimes setmanes dubta sobre si fer el pas o quedar-se a l’Atlètic. El fet de tenir un principi d’acord amb l’entitat blaugrana podria suposar un problema legal per al jugador ja que, segons van informar ahir diversos mitjans, tindria una clàusula de penalització.

En un altre ordre de coses, el Barcelona ha decidit invertir 10 milions d’euros aquest estiu en unes obres que serviran per adequar el Camp Nou a les necessitats actuals i futures. Aquesta actuació és prèvia i independent al projecte de l’Espai Barça, les obres del qual està previst que comencin l’estiu de 2019. Una vegada acabi la temporada del primer equip, a partir del proper 20 de maig, el Futbol Club Barcelona començarà les actuacions al recinte de Les Corts, l’estadi i els seus voltants, amb l’objectiu de millorar les instal·lacions que, en alguns casos, s’han quedat obsoletes i requereixen ser posades al dia.

D’altra banda, la selecció espanyola sub-17 va golejar ahir Alemanya per 4-1 i es va assegurar el pas a quarts de final de l’Europeu.

A Segona divisió, el Llorca es va imposar ahir a la nit al Numància per 2-1 en partit avançat de la jornada 39.

tracking