EL MILLOREL PITJOR

Amb un peu i mig a Segona

L’Alpicat perd i necessita pràcticament un miracle per seguir un any més a Primera Catalana || El Lleida B es refà de la derrota de la setmana passada i puja provisionalment al 5è lloc

Un jugador de l’Alpicat intenta controlar una pilota davant de l’oposició d’un rival del Lleida B.ALBERT FERNÁNDEZ

L’Alpicat va caure ahir davant del Lleida B i va perdre gairebé totes les opcions de seguir a Primera Catalana la pròxima temporada. El conjunt del Segrià té pràcticament impossible ser el millor catorzè de Primera i tan sols, si manté aquesta posició, el salvaria una carambola amb hipotètics ascensos no compensats d’equips catalans de Tercera a 2a B. El Lleida B, per la seua part, puja a la cinquena posició.

Van ser bons els primers vint minuts del conjunt de Sergi Vela, pressionant bé la sortida del filial del Lleida per recuperar i buscar la porteria rival. No obstant, a poc a poc els de Mariani van anar prenent el control del mig camp. Fruit d’aquesta bona sortida, a punt va estar Sergi Gómez d’avançar l’Alpicat amb un tret des de la frontal amb rosca, que superava Eroles per dalt i impactava al travesser.

Els blaus, tanmateix, no van tardar a respondre i tan sols un minut després, Peco, amb un gran llançament de falta superava la barrera i sorprenia el porter local, que no va poder fer res per evitar el gol. El Lleida B era evidentment superior en el joc i també al marcador, però al minut 28, un llançament de Juanjo des de més de trenta metres a punt va estar de convertir-se en l’1-1.

D’altra banda, l’Alpicat va tenir molts problemes per controlar l’esfèric i crear perill i justament abans del descans, es produiria una de les jugades clau del partit. El local Benseny va acabar expulsat amb una roja directa després de perdre una pilota a la frontal de l’àrea rival en una disputa amb el visitant Peco, amb aquesta expulsió va deixar l’equip amb deu jugadors durant tota la segona meitat.

A la reanudació del partit, les coses no van millorar per als locals. A més, la pluja va enfosquir bastant el joc. L’acció més clara del segon temps arribaria en el minut 79 amb un gran llançament de falta del local Niso, que entre el pal i el porter visitant, Albert, van evitar que es convertís en el gol de l’empat.

El 0-2 definitiu al marcador no va arribar fins al minut 88, amb una pilota llarga que rebia Adri Gené, en una posició dubtosa, i que despertaria les protestes dels jugadors de l’equip rival, l’Alpicat.