SEGRE

FUTBOL

El Lleida es queda sense play off

L’equip de Gerard Albadalejo no passa de l’empat a Sabadell (0-0) i es classifica el Cornellà, que guanya 0-1 en el camp de l’At. Saguntí

El Lleida es queda sense play off

El Lleida es queda sense play offCARLES MIRANDA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida no jugarà de play off d’ascens a la Segona divisió A. Depenia d’una carambola a quatre bandes que no s’ha produït, entre elles la que depenia del propi Lleida, que no ha estat capaç de guanyar a Sabadell (0-0). Qui sí que ha aconseguit la classificació ha estat el Cornellà, que ha guanyat 0-1 al camp de l’At. Saguntí. Els altres dos resultats necessaris sí que s’han produït, però ja era igual. L’Ebre ha perdut 3-1 al camp de l’At. Balears mentre que l’Ontinyent tampoc no ha passat de l’empat davant de l’Alcoià (0-0).

Per aconseguir la classificació era imprescindible guanyar en la Nova Creu Alta, però malgrat que el Lleida ha tingut ocasions i li han anul·lat un gol en el minut 19 per un suposat fora de joc, no ho ha aconseguit. El punt no era suficient tot i que, després de la victòria del Cornellà, tampoc ho hagués aconseguit perquè el Cornellà havia de perdre el seu partit i l’ha guanyat.

L’equip no ha estat sol a Sabadell. Li han acompanyat una mica més de 300 aficionats, desplaçats en vehicles particulars i en tres atocares organitzats des del club.

El Lleida finalitza amb 55 punts en la setena posició, mentre que els quatre equips que sí que disputaran el play off són Mallorca, com a campió, a més a més de Villarreal B, Elx i Cornellà.

Perden la categoria la Formentera, l’At. Saguntí, el Peña Deportiva i l’Esportiu Aragó, mentre que el Llagostera jugarà la promoció per la permanència. El Lleida no ha sumat aquesta temporada ni un sol punt davant de Formentera ni At. Saguntí.

tracking