El Sevilla obté la plaça per a l'Europa League al derbi sevillà

Jugadors del Betis celebren un dels gols al derbi sevillà.

Jugadors del Betis celebren un dels gols al derbi sevillà.EFE

El derbi sevillà del Benito Villamarín es va tancar amb un joc intens, com gairebé sempre, amb alternatives en el domini i al marcador i amb un empat (2-2) que no disgusta ni al Betis, que quedarà aquesta campanya per damunt del rival, ni al Sevilla, que s’assegura amb el punt entrar també a l’Europa League.

Es presentava un derbi d’altura, a causa de la bona classificació dels dos rivals, com feia diverses temporades que no es veia, amb el Betis amb la plaça europea assegurada i amb el Sevilla amb ganes d’assegurar-la al camp de l’etern rival.

Els locals, a més, tenien l’oportunitat de complicar la vida a l’etern rival en el seu afany d’una nova classificació continental i també de fer un ple en els partits de la màxima rivalitat, després del 3-5 de la primera volta a l’estadi Ramón Sánchez Pizjuán.

El Betis va marcar molt aviat, als cinc minuts, però el Sevilla va capgirar el marcador en un partit intens i el Betis va fer el 2-2 al minut 81.