HOQUEI PATINS OK LLIGA FEMENINA

El Vila-sana deixa escapar dos punts

Victòria Porta va ser l’autora de l’únic gol lleidatà.

Victòria Porta va ser l’autora de l’únic gol lleidatà.JOAN GÓMEZ

El Club Patí Vila-sana no va aconseguir imposar-se ahir a Las Rozas malgrat anar al davant durant bona part del partit (1-1). Les del Pla d’Urgell es van avançar per mitjà de la màxima anotadora, Victòria Porta, però a la recta final del duel es van relaxar i van permetre a les visitants tornar a igualar el marcador. Amb aquest resultat, el Vila-sana, amb la permanència ja matemàticament assegurada, seguirà a la vuitena posició, a un punt del rival d’ahir.

El partit va començar amb poc ritme per part dels dos equips, que van anar alternant-se la iniciativa en el joc. Tan sols Victòria Porta, la de sempre, va ser capaç moure el marcador a la primera meitat, quan va aprofitar un penal assenyalat pel col·legiat a falta de 23 segons per al final de la primera meitat.

A la represa, l’enfrontament va seguir amb el ritme anotador sota mínims. No obstant, amb el pas dels minuts, les del Pla d’Urgell van anar apagant-se, situació que va aprofitar el conjunt madrileny per pressionar la porteria defensada per Anna Ferrer. A falta de tres minuts per al final, el Vila-sana va cometre la desena falta, concedint una llançament directe a un Las Rozas que no va desaprofitar l’oportunitat per igualar el partit en 1-1, resultat amb què conclouria el xoc. El tècnic del Vila-sana, Jordi Capdevila, va valorar l’empat com a “just”, després del duel. “Ha estat un partit molt treballat, però els últims deu minuts se’ns han fet molt llargs”, va explicar. “Hem notat l’acumulació de minuts a les cames, més que el fet de no jugar-nos res”, va afegir.