L'Alpicat s'atansa a la salvació contra el segon

Un jugador de l’Alpicat intenta superar dos rivals.

Un jugador de l’Alpicat intenta superar dos rivals.AMADO FORROLLA

El Lleida.net Alpicat va sorprendre ahir el segon classificat i va aconseguir un empat que l’atansa a l’objectiu de la permanència (6-6). Els barcelonins van començar el partit escombrant els del Segrià, al col·locar el 0-3 en el marcador quan encara no s’havien complert els primers quinze minuts. Tanmateix dos gols de Zilken i un de Peralta van retallar la distància abans de la pausa. A la represa, una altra diana de Zilken avançava els lleidatans, i s’iniciava d’aquesta manera uns minuts d’intercanvi de gols en els quals l’Alpicat s’avançava i el Sant Cugat responia immediatament empatant novament. Així, a falta sis minuts, Claramunt neutralitzava un altre gol de Zilken –el quart– per segellar el 6-6 definitiu.