SEGRE

HOQUEI SOBRE PATINS LLIGA EUROPEA

Catalunya domina Europa

El Barça conquereix la Lliga Europea i s’uneix al Llista, que fa dos setmanes va guanyar la Copa CERS || Els blaugrana aconsegueixen el seu vint-i-dosè títol

La plantilla blaugrana posa amb el títol conquerit ahir, el vintè segon de la seua història.

La plantilla blaugrana posa amb el títol conquerit ahir, el vintè segon de la seua història.MARZIA CATTINI

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El FC Barcelona Lassa es va proclamar ahir campió de la Lliga Europea d’hoquei sobre patins, completant així el domini absolut de l’hoquei català al continent, ja que fa un parell de setmanes era l’ICG Lleida Llista qui conqueria la seua primera Copa CERS. El combinat blaugrana, que sortia com a gran favorit al títol, va derrotar l’amfitrió, el FC Porto, a la gran final disputada al Dragao Caixa de Porto, per aixecar la vint-i-dosena Lliga Europea de la història, sent, de llarg, l’equip més premiat al vell continent.

El FC Barcelona Lassa va prendre la iniciativa al marcador gràcies a un potent tret creuat de Lucas Ordóñez (1-0, min 13). El gol blaugrana va activar el Porto, que es va llançar a buscar l’empat però es va veure frenat per la gran actuació d’Aitor Egurrola, que va ser tota una muralla.

En el segon acte, efectivitat màxima dels blaugrana. Dos golassos, obra de Pablo Álvarez i Pau Bargalló, van posar terra pel mig a l’electrònic (3-0), atansant el títol continental als d’Edu Castro. Els portuguesos, esperonats per la seua incansable afició, van intentar reaccionar i els gols de Gonçalo Alves i Helder Nunes els van posar en el partit, però sense arribar a completar la remuntada. Pau Bargalló, quan faltaven dos minuts per a la conclusió, va transformar una falta directa que va sentenciar el títol continental i, amb això, un altre triplet històric, ja que anteriorment ja havia conquerit la Copa del Rei i, just fa una setmana, la Lliga guanyant l’ICG Lleida a l’Onze de Setembre.

tracking