Clarisó rescata un punt vital per al Vallfogona

El vent va deslluir el partit entre el Vallfogona i el Linyola, que va acabar en empat (1-1).ITMAR FABREGAT

El Vallfogona i el Linyola van empatar en un partit molt deslluït pel vent (1-1). El duel va ser dolent, sense un dominador clar ni gairebé ocasions de perill a les àrees. Pons en va tenir una al minut 60 que Marc va resoldre amb encert. Al minut 83 una pèrdua de pilota de l’equip local va donar pas a una ràpida jugada de contraatac del Linyola, que a dos passades van arribar a l’àrea local perquè Alpha batés Clarisó i fes pujar el 0-1. Els locals, conscients de la necessitat de punts, es van bolcar aleshores en atac i, quan quedaven dos minuts per acabar, Clarisó va transformar una falta llunyana en el gol de l’empat (1-1).