L’Espanyol acomiada el curs a casa amb una golejada

Gerard Moreno, Sergio García i Baptistao van sentenciar en mitja hora

Gerard Moreno celebra un dels gols de l’Espanyol.

Gerard Moreno celebra un dels gols de l’Espanyol.EFE

El trident de l’Espanyol format per Gerard Moreno, Sergio García i Leo Baptistao va solucionar el partit de l’RCDE Stadium en mitja hora i el Màlaga, ja descendit, només va poder maquillar el marcador de penal, abans que Piatti tanqués el tiberi amb el definitiu 4-1, també de pena màxima. Set minuts va tardar l’Espanyol a deixar clar que el partit era una festa privada. El Màlaga hi era, però l’amfitrió volia els focus i acomiadar la temporada a casa amb victòria.

Gerard Moreno, que està firmant una excel·lent temporada, va marcar el setzè gol en LaLiga. L’atacant ho va intentar dos vegades davant de Prieto i va aprofitar bé el rebuig per firmar l’1-0.

El quadre andalús a penes no creava dificultats. Els locals combinaven amb facilitat i arribaven a l’àrea contrària amb perill, com va demostrar Sergio García quan va firmar el 2-0 al minut 26. Baptistao va sentenciar el partit amb el 3-0 al 29, encara que Adrián, de penal, va posar el 3-1 abans del descans. La segona part, amb el partit decidit, va ser menys intensa, encara que l’Espanyol encara va anotar el seu quart gol.