La Cursa de la Dona reuneix 800 atletes a Mollerussa

Rosamari Carulla es va imposar a la primera edició de la prova

Un grup de participants durant els primers metres de la carrera.

Un grup de participants durant els primers metres de la carrera.JOAN GÓMEZ

Unes vuit-centes atletes van participar ahir en la primera edició de la Cursa per la Dona de Mollerussa, per recaptar fons per a la lluita contra el càncer. La prova es va portar a terme per diversos carrers de la ciutat, amb un recorregut de cinc quilòmetres, i la principal característica és que només va entregar premis en categoria femenina. Així, la guanyadora va ser Rosamari Carulla (Logiesport-La Guineu) amb un temps de 18.55, seguida de Joana Tomé (Xafatolls) amb 19.58 i acompanyada per Ricard Pastó i la filla dels dos, que va participar en la prova des d’un cotxet de nadó. La tercera va ser Maite Farran (Juncosa) amb un temps de 20.36. La majoria de participants van realitzar la prova caminant.

La sortida i l’arribada es van dur a terme al parc municipal, espai on també es va ubicar l’avituallament. El fons recaptat en aquesta prova organitzada per la junta local de l’Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC) en col·laboració amb la comarca i l’associació Xafatolls es destinarà de forma íntegra a programes i activitats que porta a terme l’entitat al Pla d’Urgell, com pot ser la fisioteràpia aquàtica, activitats de ioga o atenció psicològica. La iniciativa també vol donar a conèixer l’entitat i les seues activitats. A més unes quaranta entitats, entre associacions i establiments locals, van col·laborar amb la jornada.