La Fuliola només empata i ajorna l’ascens

Un jugador local intenta controlar la pilota davant la pressió dels visitants.

Un jugador local intenta controlar la pilota davant la pressió dels visitants.ITMAR FABREGAT

L’enfrontament disputat entre l’Albesa i la Fuliola va acabar en empat 2-2. El punt no era suficient per a la Fuliola, que necessitava la victòria per assegurar-se l’ascens a Tercera. Haurà d’esperar que aquest dimecres que ve es juguin els últims dotze minuts de l’encontre que es va suspendre entre el Linyola B i l’Ivars, corresponent a la vint-i-setena jornada.

En relació amb el partit, el visitant O. Guiu va obrir el marcador al minut 32. Ja a la segona meitat, dos gols dels locals Bo i Fulla van fer que l’Albesa remuntés, fins que un últim gol dels visitants els últims minuts va deixar el resultat final en empat.