Ramona Gabriel revalida el Català de bike marató

La ciclista de Ponts va treure més d’un quart d’hora d’avantatge a la segona classificada || Fa una setmana va guanyar la Titan Desert

La ciclista de Ponts Ramona Gabriel, en el moment de creuar la línia de meta.

Ramona Gabriel es va proclamar ahir campiona de Catalunya de bike marató, a l’imposar-se amb autoritat a la Marathon Cup by Scott & Taymory, que es va celebrar a la localitat barcelonina d’Aguilar de Segarra. La ciclista de Ponts, que una setmana abans havia firmat la segona victòria a la Titan Desert, va creuar la línia de meta amb més d’un quart d’hora d’avantatge sobre la segona classificada. Ramona Gabriel va invertir un temps de 3 hores i 53 minuts a recórrer els 65 quilòmetres de què constava la prova, amb 1.600 metres de desnivell positiu acumulat, i la segona posició va ser per a Sandra Jordà, amb 4 hores i 10 minuts. El tercer lloc va ser per a Helena Isanta.

“Fins a última hora no em vaig decidir a participar-hi”, explicava la pontsicana. “Volia veure com estava perquè una setmana des de la Titan és molt poc temps de recuperació. A més, dissabte va ploure molt, però al final vaig decidir competir-hi i encara que al principi he anat bé, al tram final m’ha costat.” Gabriel ja va guanyar l’any passat aquest títol i el pròxim objectiu serà la Pedals de Foc, que acull el Campionat d’Europa d’Ultramarató, on va ser segona l’any passat i que es disputa el primer cap de setmana del mes de juliol. Per la seua part, el títol masculí va ser per a Guillem Muñoz.