SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

Deu jugadors tenen contracte

Més de la meitat de la plantilla del Lleida té un any més tot i que això no els garanteix la continuïtat i menys després de no fer ‘play-off’ || Eneko, Pumar, Valiente i Juanto acaben però interessen

Els jugadors del Lleida, conjurats diumenge passat abans de l’inici del partit a Sabadell.

Els jugadors del Lleida, conjurats diumenge passat abans de l’inici del partit a Sabadell.CARLES MIRANDA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Malgrat que el curs ha finalitzat amb sensació de cert fracàs, després que l’equip hagi quedat fora del play-off d’ascens, la plantilla del Lleida Esportiu per a la pròxima temporada 2018-19 no hauria de ser gaire diferent de l’actual, almenys pel que fa a la situació contractual dels jugadors. Deu dels integrants de la plantilla tenen contracte en vigor per a la temporada que ve, mentre que dels vuit que finalitzen la seua vinculació el proper 30 de juny, quatre interessen al club, que els oferirà la renovació.

AIXÍ ESTÀ LA PLANTILLA

Acaben contracte

. Vuit jugadors finalitzaran la seua vinculació amb el club el proper 30 de juny. Es tracta de Santi Mele (està cedit i torna a Turquia), Eneko SatrustegiPumar, Valiente, Andriu, Javi López, Marc Nierga i Juanto Ortuño. Quatre d’ells interessen al club: Eneko, Pumar, ValienteJuanto Ortuño

  • Tenen contracte

    . Diego Rivas, Aitor NúñezLeto, Trilles, Joel Huertas, Manu Molina, Albístegui, MousaMoustapha i Jorge Félix.

  • De tota manera, tenir contracte en vigor un any més tampoc és garantia de continuïtat per a ningú, de forma que, com cada estiu, no serà estrany que hi hagi un mínim de set o vuit incorporacions.

    Gerard Albadalejo vol seguir al capdavant de l’equip i complir l’any de contracte que li queda

    El fet de no haver aconseguit finalment la classificació per al play-off pot fer canviar d’idees, pel que fa a alguns jugadors, per part de la direcció esportiva del club.

    Vuit jugadors finalitzen contracte el 30 de juny. Es tracta del porter uruguaià Santiago Mele, cedit i que tornarà a Turquia, a banda d’Eneko Satrustegi, Pumar, Andriu, Valiente, Javi López, Marc Nierga i Juanto Ortuño. Tanmateix, almenys quatre d’aquests jugadors interessen al club, que ja els ha ofert la renovació o ho farà en els propers dies. Seria el cas d’Eneko, Pumar, Valiente i Juanto Ortuño. Els deu jugadors que tenen contracte la temporada vinent amb el Lleida són Diego Rivas, Aitor Núñez, Leto, Trilles, Joel Huertas, Manu Molina, Álex Albístegui, Mousa, Moustapha i Jorge Félix.

    Albadalejo es posa un "notable" Gerard Albadalejo, entrenador del Lleida Esportiu, va explicar ahir al programa El Marcador de Lleida Televisió que a la temporada que ha fet li posa “un bé alt o un notable”, malgrat que l’equip s’ha quedat fora del play-off. “La temporada no és excel·lent perquè no hem entrat al play-off”, va admetre, encara que va recordar que “vam fer una Copa del Rei meravellosa, històrica, que sempre estarà a la ment dels aficionats”. Va valorar també que “hem aconseguit un objectiu mínim, que és la classificació per a la Copa del Rei i que valorarem la pròxima temporada si ens torna a tocar jugar contra un equip de Primera divisió. A la temporada li poso un bé alt o un notable, però no un excel· lent per no haver fet el playoff”, va insistir. Sobre la seua continuïtat a l’equip, va dir que li agradaria seguir, encara que va recordar que en el futbol tot és possible. “El president va dir que tinc un any més de contracte, però cal parlar-ho. El club ha de dir si té pensat algun canvi, com jo he de dir quines coses considero que han de canviar.” Albadalejo va afegir que “el normal és que continuï, però en futbol mai se sap. Jo vull continar, considero que sóc a casa”. També es va mostrar partidari de fer pocs canvis a la plantilla i consolidar l’actual base de l’equip.

    tracking