SEGRE

BÀSQUET LEB OR

El Força Lleida ofereix dos anys a Mbaye per renovar

El club comença a buscar patrocinador per si Actel no amplia la seua vinculació

Mbaye ha sigut el segon jugador més valorat de l’equip.

Mbaye ha sigut el segon jugador més valorat de l’equip.LLEONARD DELSHAMS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Actel Força Lleida ha començat a treballar en la confecció de la pròxima plantilla i una de les prioritats se centra a lligar la continuïtat d’un dels seus puntals, Ablaye Mbaye. És per això que el club ha ofert dos temporades més de contracte al pivot senegalès, que just ha completat el seu segon curs a l’equip lleidatà amb uns números millors que l’anterior. Malgrat haver jugat cinc partits menys que la temporada anterior, a causa d’una lesió muscular al braç, el senegalès ha signat 8,1 punts, 4,4 rebots, 1 assistència i 1 tap de mitjana per partit, amb una valoració d’11,4, la segona millor de l’equip. Però al marge dels números, Mbaye aporta també intimidació sota els cèrcols, a banda de la seua implicació, que ha demostrat en diverses ocasions jugant fins i tot lesionat.

Jorge Serna, que ja ha arribat a un acord per seguir com a primer entrenador, com va avançar SEGRE la setmana passada, només té confirmats dos jugadors d’aquesta temporada, Feliu i Hermet, al marge dels vinculats.

El club ha mostrat interès per continuar comptant amb Jarred Ogungbemi, però la gran temporada que ha fet el base jamaicà el converteix en una peça desitjable del mercat. Igual que Tim Derksen i Brano Djukanovic, als quals el Força Lleida ha mostrat interès perquè continuïn.

D’altra banda, el club començarà a sondejar el teixit empresarial lleidatà a la recerca d’un patrocinador principal per si Actel no prorroga el seu contracte de vinculació. D’aquesta manera, la firma productora de fruita dolça acaba aquesta temporada el seu patrocini i de moment no s’ha plantejat la renovació.

D’altra banda, Joaquín Prado veu amb bons ulls la seua tornada al Força Lleida per ser director esportiu, una figura que no existeix des que Edu Torres ho fos en l’inici de la primera campanya de vida de l’entitat. “Hem parlat diverses vegades i em sedueix la idea. El club té clar que necessiten aquesta figura, tot i que encara hem de donar-li forma”, va assenyalar el tècnic d’Oviedo.

tracking