SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

Suspesos 2.823 socis del Barça per frau

El club blaugrana detecta una xarxa de falsificació d’entrades durant el clàssic || Calcula pèrdues per 1,5 milions

Acció contra el frau feta pel club amb motiu del clàssic.

Acció contra el frau feta pel club amb motiu del clàssic.FCBARCELONA.CAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El portaveu de la Junta Directiva del FC Barcelona, Josep Vives, va anunciar ahir que el club va dur a terme en l’últim clàssic al Camp Nou una acció contra el frau i la revenda, en la qual es van confiscar 2.823 entrades falsificades procedents d’abonaments, els socis posseïdors dels quals han estat suspesos cautelarment i podrien ser expulsats, i amb un perjudici econòmic valorat en 1,5 milions d’euros.

Vives va obrir la seua compareixença davant la premsa anunciant “l’acció més gran i important” que han fet contra el frau i la revenda d’entrades, amb 120 treballadors del club participant en l’operatiu desplegat durant el clàssic del dia 6, en la qual es van intervenir milers d’entrades falsificades partint de 2.823 socis titulars d’un abonament al Camp Nou i uns altres 72 carnets d’abonats més.

“La revenda a tercers fora del Seient Lliure provoca pèrdua d’ingressos, aproximadament d’1,5 milions d’euros només en el partit contra el Reial Madrid. Sembla difícil, però s’arriba a aquesta xifra. I s’ha calculat a la baixa aquest dany econòmic a l’entitat per culpa de la revenda fraudulenta”, va afegir.

Les sancions van des de la suspensió de condició de soci fins a un màxim de dos anys, fins a la seua pèrdua permanent. De moment, ja no podran entrar al pròxim partit i se’ls pot reclamar una indemnització.

tracking