SEGRE

FUTBOL ESPORT DE BASE

Discutida expulsió d'un equip de nens de 7 anys

La Federació exclou el prebenjamí del Gardeny al no poder jugar un partit

Equip prebenjamí de la UE Gardeny, que ha estat exclòs pel Comitè de Competició.

Equip prebenjamí de la UE Gardeny, que ha estat exclòs pel Comitè de Competició.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La directiva de la UE Gardeny considera “desproporcionada i excessiva” l’exclusió de la competició del seu equip prebenjamí, al no presentar-se a jugar un partit a causa que no va poder reunir prou jugadors, malgrat que admet que la decisió del Comitè de Competició s’ajusta al reglament. “Els nens, que tenen 7 anys, no entenen per què no poden jugar els dos últims partits de la Lliga per aquesta decisió, que creiem injusta i desmesurada”, explica Àngel Castro, membre de la junta directiva del club.

Castro explica que, el passat dia 5, havien de jugar al camp de l’Arbeca, però “dels nou jugadors que tenim dos estaven malalts i un tenia un compromís familiar. Vam trucar a l’Arbeca i els vam demanar jugar diumenge. Van dir que no podien –afegeix Castro–. Ens vam oferir a jugar qualsevol dia entre setmana a l’hora que fos i tampoc hi van accedir. Ho vam comunicar a la delegació a Lleida de la Federació Catalana i, en previsió, vam preguntar quina sanció ens imposarien. La persona amb qui vam parlar va dir que la pèrdua del partit i una multa de 124 euros. La nostra sorpresa va ser que, al veure la resolució del Comitè, ens expulsaven de la competició”.

“Nosaltres fem una tasca social, en dos anys hem passat de quaranta a setanta nens que, si no fos pel club, no podrien jugar a futbol perquè la majoria de les seues famílies no tenen recursos”, assenyala Castro.

“No van expulsar clubs amateurs del barri quan en els seus partits hi havia agressions i a nosaltres sí que ens exclouen per no haver anat a un partit quan vam fer tot el possible per jugar-lo”, lamenta en aquest sentit Castro.

Jordi Terés, delegat de l’FCF a Lleida, entén el club, però apel·la a l’aplicació del reglament i recorda que “a tots els clubs se’ls va recordar recentment les sancions en les tres últimes jornades de Lliga, entre les quals hi ha l’exclusió en cas d’incompareixença. Només haurien d’haver enviat una persona al partit amb les fitxes dels nens i el Comitè no els hauria exclòs. Però no s’hi va presentar ningú i això és incompareixença”.

El Gardeny no descarta organitzar una manifestació de pares davant de la seu de la delegació a Lleida de l’FCF.

tracking