SEGRE

FUTBOL COMPETICIÓ

L'Atlètic de Madrid busca avui el títol a la Lliga Europa

S’enfronta a Lió al Marsella (20.45)

Jugadors de l’Atlètic de Madrid, durant un entrenament previ a la final que juguen avui.

Jugadors de l’Atlètic de Madrid, durant un entrenament previ a la final que juguen avui.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Atlètic de Madrid s’enfrontarà avui a l’Olympique de Marsella (20.45/beIN Sports) en la final de la Lliga Europa, que es disputarà a Lió, escenari al qual torna l’equip matalasser buscant de nou la glòria europea 32 anys després de perdre allà una Recopa d’Europa.

L’Stade de Gerland va ser l’escenari d’aquella fatídica final en la qual el Dinamo de Kíev va esclafar l’equip entrenat llavors per Luis Aragonés (3-0), que no partia com a favorit en aquell partit, una cosa que sí que ocorre més de tres dècades després, en la tercera final de Lliga Europa que disputa l’Atlètic en la seua història.

El 2010 va guanyar a la pròrroga l’edició inaugural del torneig davant del Fulham (2-1) i dos anys després va passar per sobre de l’Athletic de Bilbao (3-0), ja amb Diego Pablo Simeone a la banqueta, artífex que el club blanc-i-vermell pugés un esglaó més per disputar dos finals de la Lliga de Campions (2014 i 2016) d’infaust record davant del Reial Madrid. Aquesta vegada, el Cholo haurà de veure-ho des de la grada per sanció i el Mono Burgos serà el màxim responsable tècnic a la banqueta.

tracking