SEGRE

DEPORTES

La Cursa de la Cirera de Corbins vol batre rècords

Espera arribar als 600 atletes entre les carreres de 5 i 10 km i les infantils || Donarà 1 € de la inscripció a la lluita contra el càncer

La prova es va presentar ahir a la Diputació.

La prova es va presentar ahir a la Diputació.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Cursa de la Cirera de Corbins espera batre rècords de participació en la cinquena edició, que es disputarà el proper 27 de maig. Corbins Runners, organitzador de la prova, confia a superar els 550 atletes que van disputar l’edició anterior i arribar fins als 600, que és el gran objectiu d’una prova en la qual hi haurà representats més d’un centenar de clubs i més de vuitanta poblacions.

La cursa mantindrà també el seu caràcter solidari, encara que aquesta vegada amb un doble repte, ja que hi haurà una recollida d’aliments per a Arrels i es donarà un euro de cada inscripció que anirà destinat a l’associació contra el càncer.

La Cursa de la Cirera, Memorial Jaume Florensa, serà puntuable per a la Lliga Ponent i repetirà les distàncies de 5 i 10 quilòmetres, així com les carreres infantils. Fent honor al seu nom, el recorregut discorrerà en un 30 per cent entre cirerers, mentre que la resta serà sobre asfalt.

En un intent de promocionar la fruita dolça, el consistori entregarà a cada participant un quilo de cireres a tall d’obsequi, a banda d’un frontal per a les proves nocturnes.

La Cursa de la Cirera tornarà a coincidir amb l’Aplec del Caragol de Lleida, una circumstància que esperen que no resti participants.

L’organització, que ahir va presentar la prova a la Diputació, també va destacar el nombre de voluntaris, que supera els 150.

tracking