SEGRE

PIRAGÜISME DESCENS

Tres lleidatans al Mundial

Germán Jiménez, en caiac, i Alan Padilla i Xavi Miralles, en canoa, representaran Espanya a Suïssa || L’objectiu és entrar a les finals

Xavi Miralles i Alan Padilla competiran en C2 i també en patrulles.

Xavi Miralles i Alan Padilla competiran en C2 i també en patrulles.CYNTHIA SANS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Lleida estarà representada per tres palistes en el Campionat del Món de descens, tant de clàssica com d’esprint, que es disputarà del 31 de maig al 3 de juny a la ciutat suïssa de Muotathal. Després de l’última prova de selecció celebrada el passat cap de setmana a la Seu d’Urgell, una de les jornades de la qual es va haver de suspendre per l’avinguda del riu Segre, el seleccionador espanyol, el també lleidatà Germán Jiménez, va donar a conèixer la llista de seleccionats, en la qual apareixen tres lleidatans, tots ells integrants del Sícoris Club.

El jove Alan Padilla, de 18 anys, tornarà a fer doblet, com va ocórrer en el Mundial de l’any passat. Competirà en canoa individual i també en C2, al costat del seu company de club Xavi Miralles, mentre que el tercer lleidatà és el mateix Germán Jiménez, que ho farà en caiac individual. L’objectiu de la selecció està clar. “Entrar a les finals”, assegura el seleccionador, que opina que lluitar per les medalles “és una utopia”. “Competim contra palistes que són pràcticament professionals, i allà no tenim cap opció”, va apuntar.

Els tres, que ja van ser al Mundial de Pau de fa un any, també prendran part en la modalitat de patrulles en les seues respectives categories.

L’equip estatal el completen el lleonès Guillermo Fidalgo i els gallecs Jesús Rodríguez i Sergio Ruiz, en K1; i el també lleonès Rodrigo Ramos i el gallec Manuel Freire, en C1. Per poder competir en les patrulles de C2, Rodrigo i Fidalgo i Freire i Jiménez formaran dos embarcacions.

tracking