SEGRE

TENIS COMPETICIONS

La txeca Plísková trenca la cadira de la jutge

Al perdre a Roma, i serà sancionada

La txeca Plísková trenca la cadira de la jutge

La txeca Plísková trenca la cadira de la jutgeTWITTER

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Karolína Plísková, sisena del rànquing mundial, va perdre els nervis després de caure derrotada en la seua estrena al Fòrum Itàlic de Roma amb la grega Maria Sakkari per un marcador de 3-6, 6-3 i 7-5. La txeca es va veure perjudicada per una decisió de la jutge de cadira a la mànega de desempat. Li van cantar dolenta una pilota que havia entrat i que li va costar un break decisiu. Plísková es va quedar amb aquesta instantània i, després de donar la mà a la seua rival a la xarxa, va estendre la mà per donar-la a l’àrbitre tot i que finalment va fer marxa enrere. Va començar a picar amb la raqueta a la cadira de la jutge fins que va marxar de la pista.

El supervisor del torneig espera ara la versió de la jutge per estipular la multa econòmica que haurà d’afrontar la tenista txeca. Val a recordar que Plísková no ha pogut defensar els quarts de final de l’edició anterior del torneig romà.

D’altra banda, en el quadre masculí, Rafa Nadal es va classificar ahir per la via ràpida per a la tercera ronda, al derrotar el bosnià Damir Dzumhur en dos sets per 6-1, 6-0. Amb el balear, també van anar a la tercera ronda l’asturià Pablo Carreño i el català Albert Ramos.

tracking