SEGRE

FUTBOL SALA TERCERA DIVISIÓ

Lo Caragol, a un triomf de l'ascens

L’equip lleidatà farà el salt a la Segona B si guanya un dels seus dos partits || Dissabte, la primera oportunitat

Plantilla de Lo Caragol, que aquest cap de setmana pot firmar un ascens històric a Segona B.

Plantilla de Lo Caragol, que aquest cap de setmana pot firmar un ascens històric a Segona B.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Futsal Restaurant Lo Caragol Lleida està a un pas de fer història. Aquest club, fundat el 2008, ascendirà a la Segona divisió B del futbol sala estatal si guanya un dels dos partits que li queden per disputar. I la primera oportunitat la tindran aquest dissabte a les 20.00 davant del Sant Julià. L’equip, líder del Grup II de Tercera divisió, té 4 punts d’avantatge sobre el segon classificat, l’Esplugues, que dimarts no va passar de l’empat en un partit que tenia ajornat. Només queden 6 punts en joc, de forma que una victòria li permetrà fer al salt a la divisió de bronze, on aquesta temporada juga l’FS Linyola, que té la categoria perduda des de fa diverses jornades.

“Volem que el pavelló s’ompli perquè serà un partit per a la història al nostre club”, explica Macià Expósito, responsable del Futsal Restaurant Lo Caragol. “Tot i que encara ens quedarà una altra oportunitat, ens agradaria aconseguir l’ascens a casa, davant de la nostra afició”, afegeix.

Aquesta és la tercera temporada a la categoria. En la primera, l’equip es va quedar a tres punts de pujar i en la passada va patir per mantenir-se, ja que tres dels seus jugadors clau van patir lesions de gravetat. Pujar també els obligarà a passar d’un pressupost de 21.000 € a un de 35.000.

Hauran de canviar de pavelló si pugen

L’ascens suposarà per al Futsal Restaurant Lo Caragol un obligat canvi d’escenari per als seus partits. A Segona divisió B és imprescindible jugar sobre pista de parquet, superfície de la qual no disposa el pavelló municipal dels Magraners, on han jugat des de la seua fundació el 2008. Hauran d’anar forçosament a Pardinyes o a l’Onze de Setembre, que sí que tenen parquet.

tracking