SEGRE

MOTOCICLISME MOTOGP

Marc Màrquez: "Le Mans és la prova de foc més important"

Marc Màrquez admet que la cursa francesa serà un indicador del seu potencial

Valentino Rossi, segon per l’esquerra, i Marc Màrquez, quart, ahir a Le Mans.

Valentino Rossi, segon per l’esquerra, i Marc Màrquez, quart, ahir a Le Mans.MOTOGP

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Marc Màrquez (Repsol Honda RC 213 V), líder del mundial de MotoGP 2018, va afirmar ahir al circuit de Le Mans, escenari aquest cap de setmana del Gran Premi de França de MotoGP, que “serà la prova de foc més important”. “Vaig dir que si anava bé a Jerez, Le Mans i Mugello és que estem molt bé”, va dir Marc, que va recordar el seu triomf a Jerez: “Va ser millor del que esperava inicialment i en el test de Mugello va anar molt bé. Le Mans és la prova de foc, entre cometes, perquè no és gaire bo a nivell de palmarès, encara que crec que aquí és més prova de foc per a Yamaha, ja que si aquí no van bé és que estan malament, però jo crec que aniran bé, perquè hi ha una Yamaha segona del campionat, a dotze punts”, va comentar el de Cervera.

Màrquez va explicar que en el passat a Le Mans van patir d’acceleració: “És un dels punts on patia molt les passades temporades, per l’electrònica, sobretot al principi, i aquest any és el punt que hem millorat més”. També va valorar que “és important no confiar-se ja que queden moltes carreres i tot pot passar”. Marc va comentar que la caiguda que va tenir durant els test de Mugello “va ser el pal més gran que porto en la temporada” i va reconèixer que “em van dir que no sortís en aigua, però vaig sortir perquè hi havia coses a provar i en una d’aquestes se’m va tancar la moto i em vaig aixecar una mica commocionat, però va ser només l’ensurt. L’important és que en la meua quarta volta ja vaig ser més ràpid que en la meua volta ràpida de carrera de l’any passat”, va concloure.

Valentino Rossi i Marc tornen a coincidir en una roda de premsa

Valentino Rossi i Marc Màrquez van tornar a coincidir ahir a Le Mans en una roda de premsa prèvia a un gran premi. Després de l’incident que van protagonitzar a l’Argentina, quan el de Cervera va tirar Rossi a terra, la qual cosa va deteriorar encara més les seues relacions, en la roda de premsa prèvia al següent gran premi, el de les Amèriques, no van comparèixer junts i tampoc ho van fer a Jerez. Ahir, després de les preguntes de l’speaker oficial, els periodistes traslladen als pilots preguntes d’internautes. A Marc li van preguntar que quin era el rumor més boig sobre ell: “Hi ha hagut molts rumors però, probablement, el més boig és que sóc gai. Jo respecto la llibertat de tothom, per descomptat, faltaria més, però no sóc gai, no.”

Valentino Rossi, segon per l’esquerra, i Marc Màrquez, quart, ahir a Le Mans.

Valentino Rossi, segon per l’esquerra, i Marc Màrquez, quart, ahir a Le Mans.MOTOGP

tracking