SEGRE

DEPORTES

Raúl Fernández, de l'ICG Lleida, a l'Estatal sub-20

El gallec, fitxat aquesta temporada del Dominicos, és preseleccionat per a l’Europeu || Va debutar al novembre amb el primer equip

Raúl Fernández, ahir al pavelló municipal Onze de Setembre durant l’entrenament.

Raúl Fernández, ahir al pavelló municipal Onze de Setembre durant l’entrenament.LLEONARD DELSHAMS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El seleccionador espanyol sub-20, Sergi Macià, va comunicar ahir la llista de preseleccionats per al Campionat d’Europa de Viana do Castelo (Portugal), que se celebrarà del 17 al 23 de setembre, entre els quals ha inclòs Raúl Fernández, jugador de l’ICG Software Lleida.

Els entrenaments es realitzaran a les instal·lacions del CAR de Sant Cugat els dies 28, 29, 30 i 31 d’aquest mes, i d’ells sortirà la llista definitiva. Raúl Fernández Ramos, de 19 anys, jugava la passada temporada al Dominicos de la Corunya i és un habitual en les seleccions espanyoles en categories inferiors on ha aconseguit diversos èxits.

El coordinador de la base de l’ICG Software Lleida, Marc Soler, va definir Raúl Fernández com “un davanter ràpid, àgil, molt bo en l’un contra un i molt directe cap a porteria. L’incorporem aquesta temporada però ja el seguia de feia dos anys”.

El jove jugador gallec ha anat jugant al Juneda-Llista de Nacional Catalana i ha entrenat i ha estat convocat en ocasions amb el primer equip, arribant a debutar al novembre davant de l’Asturhockey.

“És el reflex del treball amb el planter que fa el club. En els últims cinc anys hem triplicat el nombre d’equips, en tenim 15 i més d’un centenar de jugadors”, va assenyalar Soler.

tracking