SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

Iniesta: "Ha sigut un orgull créixer aquí"

El Barcelona dedica un emotiu acte d’homenatge a Andrés Iniesta, que va admetre que les últimes hores com a blaugrana “no estan sent fàcils” || Xavi, Eto’o i els Gasol, entre els convidats

Andrés Iniesta, envoltat de trofeus, durant l’acte que li va dedicar ahir el Barcelona.

Andrés Iniesta, envoltat de trofeus, durant l’acte que li va dedicar ahir el Barcelona.E

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Andrés Iniesta va confessar estar més que emocionat amb el comiat institucional que li va brindar ahir el FC Barcelona, amb xarrades amb els seus companys, excompanys com un emocionat Xavi o Samuel Eto’o, música a càrrec d’Estopa i vídeos amb missatges del món del futbol, inclosos els seus rivals. “M’he imaginat molts moments, però aquest no. Que ràpid han passat aquests anys, des que vaig arribar sent un nen amb 12 anys i me’n vaig amb 34 sent un home i amb una família meravellosa. No se m’ocorreria parlar de títols, sinó d’agraïment. Em quedo amb l’orgull que sento d’haver crescut en aquest club, per a mi el millor del món”, va assegurar Iniesta, que deixarà el Barça havent guanyat 32 títols.

Unes 300 persones van seguir en directe l’homenatge, d’una hora i mitja de durada, en el qual el periodista Jordi Évole es va convertir en el director d’orquestra i companys com Sergio Busquets, Xavi Hernández, Samuel Eto’o, Gerard Piqué i Jordi Alba van compartir anècdotes al costat d’Andrés. També hi van ser els germans Pau i Marc Gasol. “No estan sent fàcils les últimes hores. És difícil assumir-ho i pensar que arriba el moment de deixar el club, intento gaudir-ne al màxim, sobretot diumenge, que m’acomiadaré de la que ha sigut casa meua. Em ve molt de gust i serà molt emocionant i emotiu”, va indicar el jugador.

El pilot de Cervera Marc Màrquez va ser un dels que li van dedicar un missatge a través d’un vídeo

En un escenari amb els 32 títols que el jugador ha guanyat amb el primer equip i el missatge #Infinit8Iniesta, es va emetre un vídeo en el qual entrenadors, futbolistes i figures del món de l’esport com Pau Gasol, Iker Casillas, Pep Guardiola, Luis Enrique Martínez, Marc Màrquez i el francès Franck Ribéry, entre molts altres, descrivien la figura del futbolista.

No hi van faltar el record del gol de Stamford Bridge davant del Chelsea a la semifinal de la Lliga de Campions del curs 2009 i la seua decisiva actuació a la final de París del 2006 amb què el Barça va conquerir la seua segona Champions.

Andrés Iniesta, envoltat de trofeus, durant l’acte que li va dedicar ahir el Barcelona.

Andrés Iniesta, envoltat de trofeus, durant l’acte que li va dedicar ahir el Barcelona.E

tracking