FUTBOL COPA CATALUNYA AMATEUR

El Pinyana passa ronda

Elimina el Flix en la primera eliminatòria de la Copa Catalunya Amateur, en un partit dominat amb claredat i que va precedir la rua de campions de Lliga

Un jugador del Flix i un altre de l’Sporting Pinyana, ahir durant el partit.

Un jugador del Flix i un altre de l’Sporting Pinyana, ahir durant el partit.ÓSCAR MIRÓN

L’Sporting Pinyana segueix amb bon peu el seu primer any d’existència. Després de proclamar-se campió de Lliga, ahir va superar la primera ronda de la Copa Catalunya Amateur, batent per 4-1 el Flix, en un partit que va dominar de cap a peus i que va acollir nombrosos espectadors a la Sisquella. En el primer temps, l’equip lleidatà va jugar amb gran intensitat i va disposar de nombroses ocasions, la qual cosa es va traduir en dos gols en el tram inicial que van encarrilar la contesa a favor. El primer el va aconseguir Sarroca, després d’una jugada assajada en una falta lateral que va rematar al segon pal de semivolea (1-0). El segon, cinc minuts després, va arribar després d’una jugada per banda que va rematar de cap al segon pal Martín (2-0). A cinc minuts del descans, els locals van ampliar l’avantatge amb un gol antològic de Regol. El futbolista va regatejar diversos contraris i va batre el porter en el mà a mà amb una pilota picada (3-0). Després del descans, l’Sporting va controlar el joc davant d’un conjunt que en el primer temps no va tenir cap ocasió, però no hi va haver incidències fins al tram final, quan una jugada en la qual van intervenir Matamoros i Martín va ser culminada per Sarroca amb una vaselina (4-0). El Flix va fer el gol de l’honor per mitjà de Moore, al recollir una pilota mortaaen l’àrea (4-1). Després del matx, el Pinyana va celebrar l’ascens a Tercera al camp i en una rua per Alfarràs, i dimarts sabrà el pròxim rival a la Copa Catalunya.