HOQUEI

Gran victòria de l’ICG Software a la pista del Liceu

L’equip d’Albert Folguera s’imposa per 3-5 i defensarà la cinquena posició en l’última jornada

Gran victòria de l'ICG Software a la pista del Liceu

Gran victòria de l'ICG Software a la pista del LiceuLLEIDA LLISTA

L’ICG Software ha aconseguit una gran victòria en imposar-se aquest migdia per 3-5 en la pista del Liceu de la Corunya, amb el que se consolida a la cinquena posició de l’OK Lliga, plaça que defensarà en l’última jornada, en el partit que jugarà diumenge vinent en l’Onze de Setembre davant del Reus.

El Llista ha basat la seua victòria en una excel·lent segona part, en la qual ha donat la volta a un marcador advers. El Liceu ha obert molt aviat el marcador, amb un tgol de Sergio Miras als dos minuts i el mateix jugador ha marcat el 2-0 en el minut 20, amb un gol de penal. Andreu Tomàs ha mantingut el Llista en el partit, amb el 2-1 en el minut 22. Amb aquest resultat s’ha arribat al descans.

En la segona meitat Carlo Di Benedetto, germà de Roberto i Bruno, ha anotat el 3-1 per al Liceu en el minut 32, però a partir d’aquell moment el Llista ha pres les regnes del partit. Jordi Creus ha fet el 3-2 (37') i Darío Giménez ha empatat en el 39. El Llista ha vist que tenia una oportunitat històrica per guanyar en la pista del segon classificat i no l’ha deixat escapar. Andreu Tomàs ha marcat el 3-4, de penal, en el 43 i Darío Giménez ha sentenciat el partit amb el 3-5 en el 46.