SEGRE

PIRAGÜISME

Segon or de Craviotto a la Copa del Món d'esprint

Amb el K4 500, amb el qual competirà en els Jocs Olímpics de Tòquio

Segon or de Craviotto a la Copa del Món d'esprint

Segon or de Craviotto a la Copa del Món d'esprintRFEP

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El nou K4 500 estatal -Craviotto, Toro, Cooper i Germade- ha aconseguit avui la medalla d’or a la I Copa del Món 2018 en la que Espanya, a falta de les quatre finals de 5.000 metres, totalitza set preseas.

El K4 500, integrat pel lleidatà Saúl Craviotto, el balear Marcus Cooper Walz i els gallecs Cristian Toro i Germade, ha complert les expectatives creades entorn de l’embarcació composta per tres campions olímpics i un campió mundial.

Els palistes van realitzar una gran sortida i s’han mantingut com a líders durant tot el recorregut fins entrar en meta com a campions, davant del deliri dels aficionats, bolcats amb les dos embarcacions de l’equip nacional hongarès, que van completar el podi.

Aquesta és la segona medalla d’or de Craviotto després de l’aconseguida dissabte en el K2 200 amb Toro.

En K1 500 el gallec Roi Rodríguez ha aconseguit la medalla d’or en una regata molt ràpida en la qual ha delectat el públic oferint un mà a mà amb el portuguès Fernando Pimenta.

Aquesta és la seua segona medalla després d’aconseguir ahir el bronze en K1 1000 i aquesta tarda lluitarà el K1 5.000. En K1 200 el gallec Carlos Arévalo ha confirmat el gran moment que passa amb una espectacular actuació que li ha portat a adjudicar-se la victòria.

tracking