SEGRE

TEMPS EXTRA FUTBOL BASE

"A aquesta edat han d'aprendre"

El prebenjamí del Gardeny va jugar ahir al camp de Balàfia el seu primer amistós després de ser exclòs de la Lliga || El club farà avui una marxa de protesta des de la Paeria

Els jugadors de Balàfia i Gardeny van posar junts abans del partit.

Els jugadors de Balàfia i Gardeny van posar junts abans del partit.ÒSCAR MIRÓN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els jugadors de l’equip prebenjamí de la UE Gardeny van tornar ahir a jugar un partit. Després de la seua polèmica exclusió de la Lliga per no haver-se presentat, a causa que no disposaven de prou jugadors, ahir van disputar un amistós amb el prebenjamí de la UE Balàfia. El primer dels partits a què els estan convidant altres clubs després de no poder finalitzar, pel seu càstig, la temporada de Lliga.

Els jugadors del Gardeny, que van saltar al terreny de joc a través d’un passadís format pels seus rivals, van agrair el gest del Balàfia amb una pancarta que deia “Gràcies pel vostre suport”.

“Entenem les dos parts”, explicava Paco Rodríguez, president del Balàfia. “El reglament hi és per complir-se, això està clar. Però són nens. Potser el millor seria que en les categories de babies, prebenjamins i benjamins no hi hagués classificació. Que juguin però sense competir. Perquè penso que a aquestes edats els nens estan per aprendre i no haurien de competir”, explica. 

El Gardeny ha preparat avui una protesta que s’iniciarà a les 18.00 a la plaça Paeria, des d’on pares i nens es dirigiran a la delegació de la Federació Catalana de Futbol a Lleida. Àngel Castro, directiu del club, insistia ahir que “estem frustrats. Ens faltaven nens per jugar, no era un problema d’entrenadors com alguns han dit”.

Els jugadors de Balàfia i Gardeny van posar junts abans del partit.

Els jugadors de Balàfia i Gardeny van posar junts abans del partit.ÒSCAR MIRÓN

tracking