COPA CATALUNYA FEMENINA

El Verdú domina, però cau eliminat

El Levante Las Planas va marcar els 2 gols en els primers 10 minuts i, encara que les lleidatanes van reaccionar, no van poder remuntar

La plantilla i el cos tècnic del Verdú-Vall del Corb.

La plantilla i el cos tècnic del Verdú-Vall del Corb.SEGRE

El Verdú-Vall del Corb va ser eliminat ahir de la Copa Catalunya, al caure a casa davant del Levante Las Planas (1-2). El Verdú, que ha iniciat la seua etapa en el futbol femení aquesta temporada, afrontava amb il·lusió l’eliminatòria i prova d’això va ser l’aspecte que va presentar el terreny de joc.

Tanmateix, els dos gols matiners de les visitants van suposar una gerra d’aigua freda per a les urgellenques.

Amb l’1-2, les visitants van fallar un penal, i a partir d’allà, el Verdú va dominar el partit

En el minut 6, un xut des de 35 metres de Vidal, al qual no va arribar Santaularia, va suposar el 0-1 i, tot just tres minuts després, Caparrós va culminar un embolic dins de l’àrea després de l’execució d’un córner (0-2). Amb el partit molt costa amunt per al Verdú, i cap al quart d’hora, un contraatac local ràpid va ser finalitzat per Vilariño, per al gol local (1-2).

En aquests primers compassos del duel, es van notar excessivament els nervis d’un conjunt, el local, que realitzava la seua primera participació a la competició. Aquest fet va contribuir que el Levante Las Planas, compost sobretot per jugadores d’edat cadet i juvenil, dominés el matx.

Tanmateix, poc després del gol local, les barcelonines van disposar d’un penal, parat per Santaularia, que va significar un punt d’inflexió, ja que a partir d’allà el Verdú es va erigir en el clar dominador del xoc. Les urgellenques, actives neutralitzant les contres visitants, van disposar d’ocasions molt clares per aconseguir l’empat i fins i tot remuntar, però l’efectivitat els va ser esquiva i el marcador, inamovible des del minut 14, no va acabar de decantar-se a favor seu. Joan Barril, president de l’entitat, va expressar, malgrat l’eliminació, la seua “satisfacció” pel partit.