L'Angulària aguanta la segona plaça

L’Angulària va fer el passadís d’honor al ja campió del grup, l’Agramunt.

L’Angulària va fer el passadís d’honor al ja campió del grup, l’Agramunt.RAMON OROMÍ

El partit va començar amb un gol matiner de Baiget que donava avantatge als locals, però al minut 9 es van quedar amb 10 i castigats amb la pena màxima. L’Agramunt ho va aprofitar, va igualar el partit i minuts més tard es van avançar. Abans del descans, Gallardo tornava a posar les taules al marcador. A la segona meitat, l’Agramunt es va avançar una altra vegada (2-3, 57’) i va intentar aguantar, però Rodríguez va marcar el 3-3 definitiu, salvant un punt després de 80 minuts amb 10 jugadors. D’aquesta forma, l’Angulària resisteix com a segon classificat a tan sols un punt del tercer, el Ponts, que no llança la tovallola.