SEGRE

DEPORTES_LUNES

L'EFAC encara pot ascendir

Després d’assolir la millor classificació de la seua història, els d’Almacelles encara poden pujar pels ascensos compensats || Els roig-i-negres compleixen, vencen el Sants i volen ser el millor tercer

Un jugador de l’EFAC lluita una pilota amb un jugador del Sants amb el col·legiat al fons.

Un jugador de l’EFAC lluita una pilota amb un jugador del Sants amb el col·legiat al fons.AMADO FORROLLA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’EFAC va vèncer el Sants després de remuntar un 0-1 i va reforçar la tercera plaça que encara pot donar-li l’ascens en la que és la millor temporada de la seua història a nivell de resultats. Els roig-i-negres ja no poden atrapar matemàticament el San Cristóbal o el Martinenc però continuen pendents dels ascensos compensats que es resoldran al juny per arribar a l’ascens. El partit va ser intens i el Sants va mostrar de seguida que venia a buscar la victòria. En la primera ocasió clara de perill va aconseguir el 0-1 després d’una gran parada de Chiné que no va poder fer res a la segona rematada. Després del 0-1, l’EFAC es va llançar a buscar l’empat i Roger Canadell va fer el primer avís. Ho va intentar després Jordi Martí però finalment va ser Viladegut qui va empatar amb una gran assistència de Juclà. A la represa, els homes de Pablo Petreñas van sortir a culminar la remuntada. Els locals dominaven i Viladegut percudia per banda però la seua centrada no va trobar rematador en la primera ocasió. Tanmateix, a la següent jugada clara, Joel Chiné va aconseguir el segon de cap (2-1). Deu minuts després Roger Canadell va certificar la victòria amb el seu gol (3-1) i malgrat els intents del Sants per retallar distàncies el marcador ja no es va moure. Al final, gran victòria dels lleidatans, que no es rendeixen.

“Hem reforçat la tercera plaça i volem lluitar per l’ascens” L’entrenador de l’EFAC Almacelles, Pablo Petreñas, va manifestar després del partit que “hem fet el treball que havíem de fer, que era guanyar a casa davant d’un gran rival perquè així ho ha demostrat durant tota la temporada. Hem reforçat aquesta tercera plaça que ens pot donar alguna opció o alguna possibilitat d’ascens com a millor tercer, encara que al final depenem de molts resultats”.   A més, va afegir que “estem contents, crec que l’equip ha fet una gran temporada, que no és fàcil en aquesta categoria, sobretot mantenir la regularitat que hem tingut i estem satisfets i hem d’esperar. De moment, pensem a acabar la temporada el millor possible la setmana que ve davant d’un sempre difícil Borges”.

Un jugador de l’EFAC lluita una pilota amb un jugador del Sants amb el col·legiat al fons.

Un jugador de l’EFAC lluita una pilota amb un jugador del Sants amb el col·legiat al fons.AMADO FORROLLA

tracking