L'ICG Lleida segueix meravellant

Guanya a la pista del Liceo, segon classificat de l’OK Lliga, després de remuntar un 3-1 en deu minuts || Defensarà la cinquena plaça en l’última jornada davant del Reus a l’Onze de Setembre

Els jugadors de l’ICG Lleida celebren un dels cinc gols que van anotar a la pista del Liceo.

L’ICG Software Lleida continua escrivint capítols de la seua històrica temporada i ahir va sumar un triomf de molt prestigi a la pista del Liceo de la Corunya, segon classificat de l’OK Lliga i finalista de quarts de l’Eurolliga, al qual va superar per un ajustat 3-5. L’equip dirigit per Albert Folguera va ser capaç de remuntar en deu minuts un 3-1 en contra i defensarà la cinquena plaça en l’última jornada, en la qual s’enfrontarà al Reus a l’Onze de Setembre.

El partit a Riazor va arrancar amb l’esperat domini del Liceo, que es juga el subcampionat amb el Reus. No va tardar a reflectir-ho en el marcador, amb el primer gol de Sergio Miras quan amb prou feines havien transcorregut dos minuts de joc. Amb l’1-0, l’ICG Lleida es va activar i va disposar de múltiples oportunitats per empatar, encara que va ser el Liceo el que va ampliar diferències abans del descans, al transformar Miras un penal. El 2-0 no va fer efecte en l’equip de Folguera, que va continuar buscant el gol sense complexos, conscient que poc tenia a perdre en una pista com Riazor. Abans del descans, Andreu Tomàs va trobar el premi a la constància i va retallar diferències amb el 2-1. L’inici del segon temps va ser d’alternatives, encara que cap dels dos equips aconseguia perforar la porteria contrària. El Liceo va veure perillar la victòria i als 36 minuts va deixar el matx pràcticament sentenciat, amb el 3-1 de Carlo di Benedetto després d’una falta directa. Però la seguretat que va donar el tercer gol als gallecs no va rebaixar les d’un ICG Lleida que va continuar pressionant i causant problemes en la defensa local. Jordi Creus, quan no havia passat ni un minut des del tercer gol del Liceo, va establir el 3-2. I sense tot just un respir va aparèixer Darío Giménez per marcar l’empat a falta d’11 minuts per al final. Va ser llavors quan als gallecs els van començar a entrar els nervis, veient que se’ls escapava l’oportunitat d’assegurar-se la segona posició a l’OK Lliga. Un penal en el minut 43 va confirmar la sorpresa. Andreu Tomàs es va encarregar de transformar-lo en el 3-4 i poc després Darío Giménez va rematar-ho amb el cinquè. En deu minuts, l’ICG Lleida havia remuntat dos gols de diferència i deixava sense subcampionat el Liceo, que l’haurà de segellar en l’última jornada, d’horari unificat, diumenge a les 18.00.