SEGRE

HANDBOL SUPERCOPA DE CATALUNYA

Final de luxe a Agramunt entre Barça i Granollers

Acull demà la Supercopa de Catalunya entre Barça i Granollers, culminació dels actes de la ciutat HandboliCat || El pavelló registrarà un ple històric

La Diputació va acollir ahir la presentació de la final de la Supercopa de Catalunya d’handbol.

La Diputació va acollir ahir la presentació de la final de la Supercopa de Catalunya d’handbol.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El pavelló d’Agramunt acollirà demà (20.45 hores) la final de la Supercopa de Catalunya, en la qual s’enfrontaran Barça i Granollers, campió i tercer classificat de la lliga Asobal. El duel, en el qual els blaugrana s’enfrontaran de nou a l’equip que els va trencar la ratxa de 145 partits sense perdre en la competició de lliga, farà que el Municipal registri un ple històric, amb prop de cinc-cents espectadors.

A més, el partit entre els dos equips més potents de Catalunya serà la culminació dels actes de celebració d’Agramunt com a ciutat HandboliCat 2017, amb què la Federació Catalana (FCH) ha volgut donar molta més presència a Lleida dins del món de l’esport. “Treballem en l’objectiu que el territori sigui cada vegada més important dins de l’entorn de l’handbol català”, va assenyalar ahir Lydia Pena, vicepresidenta de l’FCH, durant la presentació de la final a la Diputació.

Per la seua part, Bernat Solé, alcalde d’Agramunt, va manifestar que “acollir un esdeveniment esportiu de primer ordre demostra la nostra capacitat i predisposició perquè l’elit pugui venir al nostre territori i s’escapi una mica de l’àrea metropolitana de Barcelona”. A més, va afirmar que la final serà un reconeixement als quaranta-cinc anys del Club Handbol Agramunt, el president del qual, Antoni Figuera, va destacar la rivalitat que hi haurà sobre la pista a la final, que s’emetrà en directe per Esport3. “Queda clar que tots dos volen guanyar el títol i que el Barça no estarà disposat a tornar a perdre aquesta temporada contra el Granollers”, va manifestar Figuera.

tracking