SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

El Barça tem que Griezmann es desdigui de l'acord verbal

Ofensiva de l’Atlètic per renovar-lo

Griezmann, a la banqueta al costat de Diego Costa.

Griezmann, a la banqueta al costat de Diego Costa.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El FC Barcelona tem que el davanter francès de l’Atlètic de Madrid Antoine Griezmann es desdigui finalment de l’acord verbal que totes dos parts tenen des de novembre. En els últims dies, el club blanc-i-vermell està intentant per tots els mitjans que Griezmann continuï en el quadre matalasser.

Les últimes hores han estat frenètiques en aquest sentit i la situació actual encara és confusa per com han succeït els esdeveniments. Segons la SER, la decisió del davanter francès de quedar-se en el quadre matalasser –quan semblava imminent la marxa al FC Barcelona– es va forjar en una visita del conseller delegat del club, Miguel Ángel Gil Marín; el director esportiu de l’Atlètic de Madrid, Andrea Berta, i de l’entrenador, Diego Pablo Simeone a la mateixa casa d’Antoine Griezmann. L’esmentada reunió s’hauria produït divendres passat, abans de la celebració del títol de l’Europa League.

Tanmateix, segons altres mitjans, el silenci que guarda el davanter francès també pot suposar que mantingui l’acord amb el Barça, que a més podria tenir alguna clàusula de penalització en cas d’incomplir-lo.

tracking