SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

La plantilla del Lleida fa avui l'últim entrenament

Ahir, els jugadors van practicar kàrting

Dos jugadors del Lleida, ahir al kàrting de Menàrguens.

Dos jugadors del Lleida, ahir al kàrting de Menàrguens.LLEIDA ESPORTIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La plantilla del Lleida Esportiu donarà avui dijous per finalitzada la temporada. Els jugadors faran l’última sessió d’entrenament i començaran les vacances, pendents dels moviments que hi pugui haver al llarg de l’estiu. La plantilla va dedicar la jornada d’ahir a practicar una activitat lúdica i jugadors i tècnics van gaudir al kàrting de Menàrguens, la qual cosa també va servir per trencar la rutina.

El director esportiu, Jordi Esteve, té previst comparèixer avui a la sala de premsa del Camp d’Esports, en què farà una valoració de la temporada i probablement comunicarà les primeres intencions del club en relació amb la pròxima temporada. Aquesta setmana s’ha de reunir la comissió esportiva, que integra el mateix Jordi Esteve, a més del president Albert Esteve i els tècnics Gerard Albadalejo, David Giménez i Jordi Cortés.

Deu membres de la plantilla tenen contracte en vigor, a banda dels del planter amb estatus de primer equip Noel Carbonell, Max Llovera i Jordi Martínez. Dels jugadors que acaben el dia 30 de juny, al club li agradaria renovar Eneko Satrustegi, Pumar, José Luis Valiente i Juanto Ortuño.

tracking