SEGRE

BÀSQUET LLIGA FEMENINA

El Cadí reforça el joc exterior amb l'aler Irati Etxarri, de l'Araski

Firma per les dos pròximes temporades

Irati Etxarri, al costat d’Andrea Vilaró al partit d’aquesta temporada.

Irati Etxarri, al costat d’Andrea Vilaró al partit d’aquesta temporada.AGUSTÍ PEÑA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Cadí la Seu va fer oficial ahir el primer fitxatge per a la pròxima temporada, l’aler navarresa Irati Etxarri, de 19 anys i 1,86 metres d’alçada que arriba procedent de l’Araski de Vitòria, en què ha militat les dos últimes temporades a la Lliga Femenina. Etxarri, que és una altra aposta de futur, per això ha firmat per les dos pròximes campanyes, és internacional en totes les categories inferiors des de la U16 i fins a la U20, amb la qual jugarà aquest estiu l’Europeu corresponent.

Es tracta d’una jugadora amb talent, bones condicions físiques i un caràcter ambiciós, característiques que coincideixen amb l’aposta esportiva del Cadí, els tècnics del qual també n’han valorat la polivalència. Encara que està més acostumada a jugar en la posició de 4, arriba a l’equip de Bernat Canut per ocupar posicions exteriors, concretament d’aler alt.

El club busca una base i dos jugadores interiors per a les posicions de ‘4’ i ‘5’

Amb la incorporació d’Irati Etxarri el Cadí ja compta amb set jugadores fixes a la plantilla per afrontar la setzena temporada a la Lliga Femenina, les últimes onze de forma consecutiva. Anteriorment ja havien renovat l’aler nord-americana Mehryn Kraker i les pivots Georgina Bahí i la jamaicana Shereesha Richards, mentre que la base Yurena Díaz, l’escorta Andrea Vilaró i l’aler Ariadna Pujol tenien contracte amb el club en vigor.

Ara la direcció esportiva se centra en la contractació d’una base, i dos jugadores interiors, que principalment haurien d’ocupar les posicions de 4 i 5 i que possiblement seran estrangeres, una d’elles nord-americana. El Cadí la Seu era molt a prop de fitxar la jove base Laia Flores, que tornava del seu periple per l’NCAA, però ha rebutjat l’oferta del club de la Seu d’Urgell.

tracking