SEGRE

DEPORTES

El Madrid espera salvar la temporada avui amb la final de la Champions

S’enfronta a Kíev amb el Liverpool de Klopp

Mohamed Salah, la figura del Liverpool, rep un ram de flors a l’arribada a Kíev.

Mohamed Salah, la figura del Liverpool, rep un ram de flors a l’arribada a Kíev.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Reial Madrid, dominador del futbol europeu amb la conquesta de tres Lligues de Campions de les quatre últimes edicions, desitja engrandir la llegenda a Kíev i guanyar avui la tretzena de la seua història, aquesta vegada davant d’un Liverpool renascut (20.45/TV3/Antena 3/beIN Sports), que recupera prestigi amb Jürgen Klopp i amenaça amb un futbol vertical de pegada.

La Lliga de Campions 2017/2018 presenta una final de vertigen per als amants del futbol. Reial Madrid contra Liverpool, dos equips dissenyats per atacar. L’hegemonia del rei d’Europa davant de la història dels reds, que fa onze anys que no trepitgen el prestigiós terreny d’una final i busquen el seu sisè entorxat. L’últim va ser en la temporada 2004-2005.

L’estrella de l’equip anglès, l’egipci Mohamed Salah, ha interromput el Ramadà per la final

El Reial Madrid, que va llençar la Lliga abans de Nadal i es va acomiadar per la porta del darrere de la Copa del Rei, espera salvar la temporada amb la Champions. Zinedine Zidane, tècnic del Reial Madrid, no va donar pistes ahir sobre l’onze titular. “Com va dir Isco, qui es carrega el mort de l’alineació sóc jo, i és veritat perquè he de prendre decisions, però tots els meus jugadors són molt bons. Al final, molts es queden fora o a la banqueta. Un jugador pot estar decebut, però pensem només com a equip i quan comença el partit estarà amb tots perquè som una pinya i a més sempre qui es queda suplent pot aportar alguna cosa igualment a l’equip”, va destacar en la roda de premsa.

L’estrella del Liverpool, l’egipci Mohamed Salah, musulmà practicant, ha interromput el Ramadà per preparar millor el partit. D’altra banda, dijous ja es van produir els primers incidents a Kíev. Un grup de seguidors del Liverpool van ser atacat per ultres locals, pel que sembla d’origen rus, que els van llançar cadires i taules mentre estaven sopant.

tracking