SEGRE

HOQUEI SOBRE PATINS OK LLIGA

Adéu amb victòria 'in extremis'

El Vila-sana acomiada la gran temporada de l’estrena a la màxima categoria derrotant el Cerdanyola || Dos gols de Maria Porta i un altre de Victòria, segona màxima golejadora de la Lliga

L’equip del Vila-sana, després del partit, celebrant davant el públic la gran temporada.

L’equip del Vila-sana, després del partit, celebrant davant el públic la gran temporada.JOAN GÓMEZ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Vila-sana va acabar ahir la brillant temporada del debut a l’OK Lliga Femenina amb una nova victòria, aquesta vegada in extremis, davant del Cerdanyola (3-2) que posa el colofó a una campanya en la qual es va classificar per a la Copa de la Reina i ha aconseguit la permanència amb moltes jornades d’avenç i sense cap conflicte. Les lleidatanes han quedat vuitenes. En l’apartat individual, Victòria Porta va marcar un altre gol que li ha fet ser la segona millor realitzadora de tota la Lliga, a un sol gol de Gemma Solé, la seua rival precisament ahir amb el Cerdanyola, que va anotar dos gols i va desfer l’empat amb què partien abans del matx. La millor celebració del club del Pla d’Urgell va arribar tot just al finalitzar el partit i al mateix pavelló on es van congregar per sopar unes 250 persones, entre components del club, familiars i aficionats fidels que han acompanyat l’equip al llarg de la temporada.

El partit va ser intens i molt entretingut per a l’espectador, malgrat podia semblar una altra cosa al principi al tractar-se de l’última jornada i amb els deures ja fets. El Cerdanyola, sisè en la classificació, va empatar per dos vegades a les lleidatanes, després d’avançar-se a aquestes al marcador. El 2-2 de les visitants va arribar a falta de 16 segons per al final, la qual cosa semblava ser ja el resultat definitiu. Però una de les moltes virtuts que té l’hoquei sobre patins és la seua velocitat a les accions i la celeritat amb què pot canviar el marcador. I així va ser, una vegada més. Quan només quedaven 8 segons per a la conclusió, Maria Porta aconseguia el segon gol al seu compte particular i portava el deliri a les atapeïdes grades.

El tècnic del Vila-sana, Jordi Capdevila, es mostrava al final del partit “molt satisfet” amb les seues jugadores, no només pel joc desplegat ahir i per la victòria, sinó també per la gran temporada. Sobre el fet de quedar segona màxima golejadora, Victòria Porta va assenyalar que “indica la seua gran temporada, però és una cosa anecdòtica”. Capdevila té previst continuar els entrenaments dos setmanes més perquè les jugadores es recuperin i la plantilla tindrà vacances fins a la segona o tercera setmana d’agost quan començarà la pretemporada.

tracking