SEGRE

DEPORTES

El Madrid, campió de l’Estatal cadet de Lleida

Guanya a la final el Gran Canària i el Betis obté el tercer lloc davant del Fundació 5+11 || Khalifa Ababacar, millor jugador del torneig

Els jugadors del Madrid celebren el títol de campions després de derrotar el Gran Canària.

Els jugadors del Madrid celebren el títol de campions després de derrotar el Gran Canària.FEB

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Madrid es va proclamar ahir campió de l’Estatal cadet de bàsquet, que s’ha disputat a Lleida i Torrefarrera, després de superar a la final del Barris Nord el Gran Canària (89-53). Amb Javi López lesionat i amb Khalifa Diop amb problemes físics, el Gran Canària tenia un repte molt complicat davant d’un Madrid que havia firmat un gran campionat, podent fer moltes rotacions per arribar més fresc al setè partit en set dies. Els canaris van treure orgull i talent al primer quart, però al segon la defensa blanca va apujar un punt la intensitat i va provocar moltes pèrdues de pilota del rival, que van propiciar cistelles fàcils. Rubén López va tornar a ser el jugador determinant que ha demostrat a Lleida, Garuba va ser capaç de valorar sumant en moltes facetes i deixant-se anar des dels 6,75 mentre que Boris Tisma i Konstantin Kostadinov van tirar de qualitat i talent per anotar amb facilitat. El Madrid va acabar llançat i va aconseguir un nou títol al seu palmarès.

Per la seua banda, el Betis va aconseguir el tercer lloc a la classificació després de batre a la final de consolació el Fundació 5+11 del Baskonia (54-75). Khalifa Ababacar, del Gran Canària, va ser nomenat com el millor jugador del campionat i també el màxim rebotejador, fent gala del seu portentós físic.

tracking