SEGRE

FUTBOL FC BARCELONA

Iniesta, presentat pel Vissel Kobe al davant de més de 8.000 aficionats

El van rebre amb pancartes i càntics

Iniesta, amb el multimilionari amo de Rakuten, Hiroshi Mikitani.

Iniesta, amb el multimilionari amo de Rakuten, Hiroshi Mikitani.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El centrecampista Andrés Iniesta va ser presentat ahir com a jugador del Vissel Kobe nipó davant de més de 8.000 aficionats, que van mostrar entusiasme amb l’arribada de l’exjugador del FC Barcelona, que va afirmar que “aspira al màxim” amb el nou club.

L’internacional espanyol va aparèixer per primera vegada amb l’equipament carmesí de l’equip japonès i el seu llegendari dorsal 8 a l’esquena, en un acte de presentació oficial celebrat a l’Estadi Noevir de Kobe, al cap de dos dies que el jugador arribés al país asiàtic i firmés el nou contracte.

“Vinc amb molta il·lusió per treballar i per aprendre i també per ajudar que el Vissel millori”

L’estadi estava engalanat per a l’ocasió amb pancartes que resaven “Benvingut, Andrés Iniesta” escrit en castellà i milers d’aficionats atapeint l’única grada oberta per a l’esdeveniment, i que van fer cua des de primera hora del matí per veure en viu el nou ídol dels ushi (vaques, en japonès), sobrenom del club. “Moltes gràcies per aquesta rebuda tan calorosa. En aquests dos dies que he estat al Japó, he rebut moltíssim carinyo, i us ho vull agrair”, va dir Iniesta davant de la nova afició, que li va tornar el gest corejant el seu nom.

Entre el públic, majoritàriament abillat amb els colors del club, també hi havia aficionats amb samarretes blaugrana, mostrant els missatges: “Un mag ve a Kobe” i “Infinit Iniesta”, el lema utilitzat pel Barça per acomiadar un futbolista que va marcar una època. “Vinc amb molta il·lusió per treballar i per aprendre”, va dir Iniesta, que va afegir que els seus objectius són “ajudar perquè el Vissel segueixi millorant” i “aspirar al màxim”, i en particular a situar el club com a “campió de la lliga nipona i campió d’Àsia”.

tracking