SEGRE

FUTBOL LLIGA DE CAMPIONS

Tercera Champions seguida

El Madrid bat el Liverpool i conquereix el tretzè títol, en un duel marcat pels errors del porter anglès || Bale va revolucionar el partit amb dos gols i Sergio Ramos va lesionar Salah

Els jugadors del Madrid celebren sobre la gespa de l’Olímpic de Kíev la tercera Champions consecutiva al superar el Liverpool.

Els jugadors del Madrid celebren sobre la gespa de l’Olímpic de Kíev la tercera Champions consecutiva al superar el Liverpool.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’entrada de Bale, amb una xilena de somni en el primer dels dos gols que va anotar, va impulsar el Madrid a conquerir a Kíev la tretzena Champions, la tercera seguida, davant d’un Liverpool que va acusar la lesió de Salah i va acabar sent víctima dels errors del porter (3-1). La lesió de Salah, després d’una agafada de Sergio Ramos, va ser una de les claus. Fins aleshores, l’egipci era el líder de l’equip i va instal·lar els nervis a la sortida de pilota madridista. Va respirar el Madrid sense Salah però el pla de Zidane es va alterar per una situació inesperada. Carvajal va caure lesionat. Però la pilota es va tenyir de blanc i la recta final del trepidant primer acte va deixar un seriós avís del campió.

A l’espectacle només li faltaven els gols de dos equips nascuts per atacar i Benzema va trobar un regal del porter. D’una pilota llarga de Kroos que va detenir el porter del Liverpool va nàixer la sacada amb la mà, la intuïció de Benzema per posar el peu i enviar-la a la xarxa en un dels gols més absurds d’una final (1-0). Cap cop tombaria definitivament un Liverpool que va firmar una Champions inoblidable. Va arribar a empatar el partit, ressuscitant la final 5 minuts després. A pilota aturada, amb Lovren guanyant el salt a Ramos i Mané atent per reblar la xarxa. Era l’última picada d’ullet d’orgull dels reds (1-1). Isco va marxar del camp a l’hora de partit, després de provar Karius amb una bona rematada al centre de Nacho. Bale va entrar en escena. Al primer esfèric que va tocar es va inventar una xilena de somni. Un gol de dibuixos animats que eixamplava el marge del Madrid (2-1). Si era el seu últim partit de blanc no va poder tenir un millor final. Els intents a la desesperada del Liverpool van morir en un tret llunyà al pal de Mané. Casemiro va regalar el gol a Cristiano, que va perdonar en la definició. El va salvar Robertson poc abans que Karius estengués la seua nit negra. Un cop amb l’esquerra llunyà de Bale li va doblegar les mans per al 3-1. Després del matx, Cristiano va deixar un missatge que va sonar a comiat a l’assegurar que “va ser molt bonic ser al Madrid”, que ara només s’ha de “disfrutar aquest moment” i que els pròxims dies donarà “una resposta als aficionats”.

Tanquen cinc estacions de metro a Kíev després d’un avís de bomba Cinc estacions del metro de Kíev es van tancar després d’una trucada anònima que anunciava la col·locació de diverses bombes. Unes hores més tard es van reobrir al comprovar-se que no hi havia cap explosiu. Més de 10.000 aficionats dels dos equips van viatjar a Kíev per a la final i es van registrar fins a 26 incidents entre les aficions, segons han informat. Aquests incidents van derivar en l’obertura de 15 procediments penals: deu casos de robatori, tres casos de vandalisme i dos de frau. Altres incidents van ser només de caràcter informatiu.

tracking