El Balàfia es fa un bon tiberi de gols amb el Vilanova

Un jugador de l’equip visitant intenta controlar l’esfèric davant la pressió dels locals.ITMAR FABREGAT

El Balàfia va vèncer per golejada el Vilanova de la Barca en un partit dominat de principi a fi pels locals. L’equip local va obrir el marcador als dos minuts d’iniciar el partit i quatre minuts després va arribar l’únic gol dels visitants. Després de dos gols més del Balàfia, van arribar 3-1 al descans.

A la segona meitat, el control total de l’equip local va fer que anotessin set gols més, entre els quals destaca el pòquer de Badia. Per la seua part, el Vilanova de la Barca no va tenir gairebé ocasions de gol. Després d’aquest matx, el Balàfia queda a la segona posició, i espera a disputar la promoció d’ascens en les pròximes setmanes.