TEMPS EXTRA CURSA DE LA CIRERA

Corbins reuneix més de 500 atletes

Rosamari Carulla i Jordi Trepat es van proclamar campions de la Cursa de la Cirera || A la distància curta es van imposar Roger Farrús i Yolanda Cebrián

Rosamari Carulla, al moment de creuar la línia de meta, ahir a Corbins.

Rosamari Carulla, al moment de creuar la línia de meta, ahir a Corbins.ITER5

Rosamari Carulla i Jordi Trepat es van proclamar ahir campions de la Cursa de la Cirera de Corbins - V Memorial Jaume Florensa, que va reunir 510 participants. La prova, puntuable per a la Lliga Ponent, va comptar amb dos recorreguts, un de 10 quilòmetres i un de 5, en el qual es van proclamar vencedors Roger Farrús i Yolanda Cebrián. A més, la cita també va tenir curses infantils.

A la distància llarga, el vencedor masculí va ser l’independent Jordi Trepat, que va marcar un temps de 33.48, superant Francesc Jové (Blue Motors), que va ser segon amb 34.47, i Ramon Carulla (La Guineu), tercer amb un temps de 35.58. En categoria femenina, la campiona va ser Rosamari Carulla (Logiesport - La Guineu), que va completar el recorregut en 40.01, seguida per Elisa Lladós (Clos Pons Thai Runners), segona amb 21.19, i la independent Mónica Martínez, tercera amb 44.32.

Pel que fa a la distància curta, el més ràpid va ser Roger Farrús (Lleida UA), que es va imposar en homes amb un registre de 14.15, de seguit per Guifré Ciurana (Cyclebox Crew), segon amb 15.55, i Josep Ramon Sanahuja (Xafatolls), tercer amb 17.35. Quant a categoria femenina, la victòria va ser per a Yolanda Cebrián (Lleida UA), que amb un temps de 19.19 va superar Maria Bertran (Esports Truga), segona amb 21.19, i Laura Rosell (Xafatolls), que va ser tercera amb 22.03.