SEGRE

FUTBOL PRIMERA CATALANA

Menchón torna al Balaguer

El tècnic, que va dirigir aquesta temporada el Lleida Juvenil, torna a la banqueta balaguerina deu anys després || El seu antecessor Jordi Belló passarà a ser el segon

Andreu Martínez, Jordi Belló, Antonio Aiguadé, Toni Menchón i Enric Farreny, ahir en la presentació.

Andreu Martínez, Jordi Belló, Antonio Aiguadé, Toni Menchón i Enric Farreny, ahir en la presentació.JOAN BOVÉ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Toni Menchón va ser presentat ahir a la nit com a nou entrenador del Balaguer, substituint Jordi Belló, que continuarà com a segon tècnic i, a més, s’incorpora Enric Farreny com a preparador físic, i Andreu Martínez serà delegat i entrenador de porters.

El club que presideix Antonio Aiguadé s’ha decidit per un triplet tècnic de casa per iniciar un nou projecte que té per objectiu, segons va dir Menchón, “quedar al més amunt possible i que, a falta de cinc jornades per al final de la Lliga, tinguem opcions de tot i sense renunciar a res”.

“El projecte passa per quedar al més amunt possible i sense renunciar a res”, assegura el tècnic

Val a recordar que Toni Menchón torna a la banqueta del club de la capital de la Noguera després de deu anys, ja que va ser entrenador de l’equip roig, a Tercera divisió, del desembre del 2008 a juny del 2009 al substituir David Capdevila.

Toni Menchón, que ja ha parlat amb molts jugadors de la plantilla, aposta per mantenir la columna vertebral. “Donaré cinc o sis baixes i faré cinc fitxatges. La intenció és reforçar la defensa, incorporar un migcampista i un segon punta. De moment, tots els jugadors amb qui he parlat volen continuar, mostrant així la seua fidelitat al projecte.”

D’altra banda, el club recuperarà el B, que jugarà a Quarta Catalana, i mantindrà la filiació amb l’Artesa de Segre, de Segona Catalana.

tracking